Resultat för Källskolans åk 9 läsåret 2011/2012:

Måluppfyllelse: 82,6% av eleverna hade minst godkänt i samtliga ämnen. (Riksgenomsnitt detta år: 77,4 %)

Meritvärde: Genomsnittligt meritvärde för eleverna var 230,4. (Riksgenomsnitt detta år: 211,4)

Gymnasiebehörighet, nationellt program: 95,7% av eleverna var behöriga. (Riksgenomsnitt detta år: 83,4 - 86,5 % beroende på val av program)

Anm. Genomsnittliga siffror för riket är hämtade från Skolverkets hemsida. Källskolans siffror hämtade från gällande betygskatalog för aktuellt år. Dessa siffror kan skilja sig från Skolverkets siffror, då skolverket före 2014 inte tog hänsyn till uppdaterade betyg under sommarskola.