Årets avgångselever (åk 9 VT 2016) bestod av 15 elever.

Genomsnittligt meritvärde: 247,3 (Genomssnittligt värde, hela riket: X)

80% av eleverna hade godkänt, (minst betyget E) i samtliga ämnen!

Vi är glada för att våra elever har lyckats så bra!

Källskolan är en liten skola och storleken på avgångsklasserna varierar mycket. Det betyder också att avgångsklassernas meritvärden kan variera kraftigt mellan åren. Som personal på Källskolan vill vi därför deklarera att vi med stolthet ställer oss bakom alla våra avgångsklasser - oavsett meritvärde. Vi uttrycker vår beundran för varje elev,som efter de förutsättningar och erfarenheter de haft i bagaget när de började på Källskolan, gjort det så bra!