Källskolan drivs av Föreningen för kristen skola i Upplands-Bro. Det är en ideell förening där föräldrar till barn i Källskolan kan vara medlemmar. Föreningen är också öppen för andra anhöriga eller intresserade. Föreningen har en styrelse bestående till största delen av föräldrar och varje år i början av hösten hålls årsmöte, dit alla föräldrar och övriga medlemmar i föreningen är välkomna.

Nästa årsmöte: Datum ej fastställt, men årsmötet äger rum under oktober månad 2017.

Är du intresserad av föreningens årsredovisningar, så finns de att läsa här, under Arkiv, årsredovisningar.

Föreningens stadgar kan du läsa här: pdf  Stadgar

Årsmöte 6 december

Inbjudan till årsmöte 2018 för Källskolan torsdagen den 6 december kl. 19:00

Föreningen för kristen skola i Upplands-Bro, Källskolans huvudman, har årsmöte i Källskolan Ekhammars matsal torsdagen den 6 december kl. 19:00. (Obs! Detta är ett nytt datum! Ordinarie datum var den 25 oktober, men pga att vi inte får tillbaka vår årsredovisning från redovisningsbyrån förrän i slutet av november, så beslutades på mötet den 25/10 att nytt datum för årsmötet blir den 6/12.)

Varm välkomna!