Källskolan drivs av Föreningen för kristen skola i Upplands-Bro. Det är en ideell förening där föräldrar till barn i Källskolan kan vara medlemmar. Föreningen är också öppen för andra anhöriga eller intresserade. Föreningen har en styrelse bestående till största delen av föräldrar och varje år i början av hösten hålls årsmöte, dit alla föräldrar och övriga medlemmar i föreningen är välkomna.

Nästa årsmöte: Datum ej fastställt, men årsmötet äger rum under oktober månad 2017.

Är du intresserad av föreningens årsredovisningar, så finns de att läsa här, under Arkiv, årsredovisningar.

Föreningens stadgar kan du läsa här: pdf  Stadgar

Nya Källskolan invigd!

dsc01099 ed ct

En solig och varm fredag den 19 maj invigde Källskolan de nya lokalerna för förskola, förskoleklass och åk 1 - 5. Dagen firades med bandklippning, många tal, tårtkalas och musik av Swingville Seven.

Du kan läsa mer om invigningen på följande länkar:

UBRO.se

DAGEN

Upplands-Bro Bladet

Världen Idag

Bilder från byggstart tills skolan var färdig hittar du här, och nedan ytterligare några bilder från invigningen.

dsc01104 ed ct

dsc01066 ct

dsc01058 ct

dsc01060 ct

Öppet Hus...

...på Källskolan

Vi har "Öppet Hus" året runt!
Hör av dig till förskolan eller skolan, så kommer vi överens om en tid som passar.

Maila eller lämna ditt namn och telefonnummer på vår telefonsvarare, så hör vi av oss!
Läs här hur du kontaktar Källskolan.

Välkommen!

Blandat bildligt